Tabletta présgépek /Granulálás /Liofilizálás /Fermentálás

A GEA Pharma Systems egyet jelent az innovációval, a hatékonysággal és rugalmassággal. Elsődleges célja a know-how, a sokéves tapasztalat és a legfejlettebb technológiák kreatív felhasználása úgy, hogy személyre szabottan, az ügyfelek valódi igényeit maximálisan kielégítve, hosszútávú előnyt biztosítson a mindenkori versenytársakkal szemben.

A GEA Pharma Systems nem csak csúcsminőségű termékeket, illetve az elérhető legfejlettebb technológiákat kínálja, hanem megoldást bármely helyzetre a termelés minden területén. Ez a szemlélet jellemzi a már jól ismert márkáit: Aeromatic-Fielder™ és Collette™Buck® & Buck Systems™Courtoy™ConsiGma™Lyophil™és Diessel, melyekkel a hatékonyság és a siker garantált.

A GEA Pharma Systems szolgáltatásaira az ügyfélközpontúság jellemző, így az ügyfelekkel folyamatos az együttműködés, amely elősegíti akár új termékek / technológiák kifejlesztését és a klinikai hatékonyság növelését. További szolgáltatások közé tartozik a K+F léptékű, valamint önálló termelő berendezések és teljes integrált gyártósorok üzembehelyezése, telepítése.

Aeromatic-Fielder™

Collette™

Courtoy™

ConsiGma™

Lyophil™

További információ:

http://www.gea-ps.com/npsportal/cmsdoc.nsf/WebDoc/webb82qflt